19/05/2021

Coop Extra – for å gjøre livet Extra enkelt og Extra godt

3D Eksteriør

For alt en slipper å tenke på i hverdagen, får man en Extra god opplevelse.

I 1. etasje på Madla Tress kommer det en splitter ny og utrolig praktisk Coop Extra butikk med det aller meste du kan trenge av ferskvarer og andre dagligvarer, samt noe Extra. At Coop Extra også konkurrerer om å være blant de billigste i markedet, samtidig som de vil skape attraktive butikker med det gode utvalget, er helt supert. At de lykkes med dette har de vist gjennom å være en vekstvinner i dagligvaremarkedet.

Med en slik nabo, trenger du ikke lenger å gå til naboen for låne en fløteskvett eller et par egg. Du trenger heller ikke å planlegge handleturen på vei hjem. Det er klart at det fremdeles vil være mye å hente på å planlegge handleturene, men svært sjelden et problem om du skulle ha glemt noe. Det vil ikke ta lang tid før du tenker på hvor tungvint det var før og hvor mye enklere det er nå. Velkommen til Coop Extra og Madla Tress.

Aktuelt / 18/06/2021

Det er alltid mange tankeprosesser som går når man vurderer å bytte bolig. For å komme med innspill til, og kanskje til og med svare på, noen av de, så presenterer vi 10 gode grunner som er verdt å ta med seg i tankeprosessene. Det er som vi sier: «Alle gode ting er tre, og her får du mer enn det.»

Aktuelt / 21/05/2021

Interessenter får jevnlige oppdateringer på utviklingen i prosjektet og kan gjennom det ha en fordel når prosjektet er klart for salg.

Kontakt oss for en presentasjon av prosjektet

Våre meglere hjelper deg med alt du trenger.

Gratis verdivurdering
Skaff finansiering

Meld din interesse

Få info om prosjektet og mulighet til å kjøpe først.

Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet