Boligene

Leiligheter for alle livets sesonger

Madla Tress byr på et rikt utvalg unike leiligheter med rom for din hverdag, – enten den er enestående, eller trenger rom for flere.

Nye rom – ikke bare for en ny opplevelse, men en ny hverdag.

Dagens boliger vet verdien av å slippe inn lyset, både for å lyse opp hverdagen, men også for å skape nye og større opplevelser. Det naturlig lyset får frem gløden i materialene og i oss. En klar fordel med livet i leilighet er de tilnærmet vedlikeholdsfrie dagene en kan nyte og heller fokusere på andre ting.

2-roms – et helt liv i en praktisk og lekker løsning.

3-roms – med rom for det lille ekstra, enten det er barnerommet, gjesterommet, kontoret eller en TV-stue.

4-roms – der overgangen er mindre fra den gamle boligen og mange av mulighetene du hadde der kan tas med.

Her kan du få utsikten du har drømt om – så du kan drømme videre

Mange av leilighetene vil få en langstrakt utsikt over Madla inn mot Hafrsfjord, Madlasandnes og de mange blåner. Særlig fra 3. og 4. etasje blir det flotte utsikter å nyte, – hver dag, men alltid best når solen skinner og går ned.

For her blir det utsikt til mange mektige og flotte solnedganger som tidvis vil fargelegge leiligheten. Med tanke på de flotte turområdene som er rundt Madla Tress, så er det lett å se at utsiktene blir enda flere.

Gled deg over et splitter nytt kjøkken

Det er det mange som gjør og da er det trygt å vite ar kjøkkenet leveres av den anerkjente kvalitetsleverandøren HTH som også har utviklet egne kjøkkentegninger til hver leilighet.

Det er et utvalg av modeller man kan velge blant uten pristillegg; Glatt hvit, Glatt grå, Stockholm og Oslo. Stockholm har rene flater i farge mørk mocca, og Oslo har en finish i lys ask med vannrette årringer.

Benkeplater er i 30 mm laminat og har nærmere 40 farger man kan velge mellom uten pristillegg. Vasken i stål blir underlimt på benkeplaten.

Kjøkkenet er tegnet med tanke på bruk av integrerte hvitevarer. HTH har et stort modellutvalg med mulighet for mange praktiske og flotte tilvalg som du selvsagt kan velge fra mot et pristillegg. Her kan du virkelig skape ditt drømmekjøkken.

Et lekkert bad gjør dagen bedre.

Badene leveres i et moderne og lekkert hvitt møblement. Standarden har 60×60 cm flis på gulvene og 30×60 cm på vegg. Her er det tre farger å velge i og mulighet for mosaikkfliser på gulv i dusjnisje.

Det blir ellers spotlights i tak, vegghengt toalett og dusjnisje i 90×90 cm i glass med stålprofiler. Også her er det mulighet for tilvalg mot tillegg i pris.

Se leveransebeskrivelsen bakerst i prospektet for fullstendig oversikt.

Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet