Hvorfor velge Madla Tress

Madla – en levende bydel

Madla er en av Stavanger mest populære bydeler. I spørreundersøkelsen til Madla Tress, svarer 50 % at de bor i nærområdet – så her er det trivsel, og det viser igjen.

Nyt livet på topp

Med skoler, barnehager, idrett, kirke, bydelshus, hundepark, botanisk hage, Jernaldergården, Universitetet i Stavanger og mye mer, finner man seg lett til rette. Det er en stor berikelse å ha godt med tilbud og muligheter bare en spasertur unna.

Bydelen er tilrettelagt for alle generasjoner med rom for tur, lek, glede, og fellesskap – en god grunn til å dele ut hyggelige smil når man er ute. Og en ekstra trygghet er det i at man blir boende midt mellom det nye sykehuset og den nye brannstasjonen, om man mot formodning skulle trenge det.

10 gode grunner

  1. Mulighet for å kjøpe fast plass i lukket garasjeanlegg i kjelleren. Beboerne sine parkeringer er private, og adskilt fra butikken sine parkeringsplasser. Her kan bilen din stå helt trygt.
  2. 3 bygg – hele prosjektet ferdigstilles samtidig.
  3. Beliggenhet på beste Madla.
  4. Den unike arkitekturen.
  5. Faste priser – kun 100 000,- i forskudd, resten betales ved overtakelse.
  6. Coop Extra butikk i første etasje, bare en heistur unna.
  7. Mulighet for nydelig utsikt og svært gode solforhold.
  8. Felles selskapslokale og gjestehybel.
  9. Godt kollektivtilbud, med busstopp like utenfor døren.
  10. Din egen drømmeleilighet med alt på et plan.

Kort vei til alt

Flyplass

12 km

Buss

200 m

Coop Extra

0 km

Amfi Madla

1,8 km

Bank

1,8 km

Treningssenter

1,8 km

Tannlege

1,8 km

Sykehus

3,5 km

Ting du vil sette pris på

En ting du virkelig vil sette pris på, er at det kommer en Coop Extra i 1. etasje. Dermed kan du tusle ned i tøflene og kjøpe det du til enhver tid måtte trenge, selvsagt innenfor de meget romslige åpningstidene. Det vil også komme andre tilbud i 1. etasje, kanskje et bakeri, en kafé eller en frisør, – det informerer vi om når dette kommer på plass.

En annen ting du virkelig vil sette pris på, er den korte veien til bussholdeplassen – og dermed til resten av byen og regionen. Bussen har både Madlaveien og Paradis på sin rute, to steder med mange flere bussruter og til og med toget på sistnevnte.

Madla Tress bygges i et populært og etablert nabolag med boliger, skoler, barnehager, grøntområder, rikelig med turstier og en ferdig infrastruktur.

Selskap og Gjest

Fordi livet også er en fest. På Madla Tress er det plass til alle.

Det kommer anledninger i alles liv som trenger større oppmerksomhet, hvor en gjerne vil invitere venner og familie til selskap. Enten det er et rundt år, en bryllupsdag eller bare en festlig anledning, så vil selskapslokalet til Madla Tress kunne være midt i blinken for en slik begivenhet.

I 1. etasje i bygg A kommer det et flott selskapslokale med kjøkken og WC, som vil være tilgjengelig for alle beboerne. Det kommer også en gjestehybel med bad som kan være midt i blinken, et ekstra soverom, når man får besøk. Både selskapslokalet og gjestehybelen booker man inn etter behov og tilgjengelighet. Madla Tress gjør både hverdagen og festen enklere.

Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet