Arkitektens ord og visjon

Å skape unike bygg med leken arkitektur

Det velrennomerte og Stavangerbaserte arkitektfirmaet Eder Biesel Arkitekter står bak utformingen av dette spennende prosjektet.

Christine Biesel

Sivilarkitekt MNAL, Edel Biesel Arkitekter


Leilighetene vil i all hovedsak være sør- og vestvendte.

Dermed vil de hente inn mye godt lys gjennom dagen og kvelden, i tillegg til å gi mange gode stunder i solen på balkongen. Balkongene blir søylefrie og vil få stolpefrie glassrekkverk med skjult montering i dekket, – moderne, lekkert og gjennomtenkt.

Leilighetene har bruksarealer (BRA) fra 45–165 kvadratmeter, noe som gir et stort utvalg og meget gode muligheter for at du finner den perfekte leiligheten for deg. Noen av de større leilighetene skapes gjennom en sammenslåing av to mindre enheter. For deg som vil ha en av disse sammenslåingene, så anbefaler vi å ta kontakt med meglerne våre snarest mulig for å kunne realisere det.

Leilighetene vil få en meget god standard med blant annet gjennomgående hvitpigmentert og mattlakkert 1-stavs eikeparkett på alle gulv, og fliser på bad og våtrom. Stuevinduene er store, noe som gir en åpenhet og luftighet du virkelig vil sette pris på.

Leilighetene er tegnet for å gjøre best mulig nytte av de gode solforholdene, og den flotte utsikten over Madla mot Hafrsfjord. Uterommene formes for å hente inn mest mulig av både sol og utsikt.

Uterommene formes for å hente inn mest mulig av både sol og utsikt.

Madla Tress får en kombinasjon av tegl og tre på sine fasader. 1. etasje vil bli utført i grå tegl med et spill av nyanser i grå. Etasjene over vil få en beiset trekledning slik at strukturen i treet kommer fram. Kledningen vil bli lagt i ulike bredder med hjørne- og vindusdetaljer som gir byggene et moderne, rent og sofistikert uttrykk.

Benker og plantekasser vil definere private soner for leilighetene med markterrasse, vel og merke i 2. etasje. Det er utstrakt bruk av naturlige materialer i utomhusanlegget med grøntområder, lekeplass og fellesområder. Torget rundt og utenfor byggene vil få et belegg i stedstøpt betong med store flater.

Takene vil bli dekket med et sedumtak, som er en lett type grønne tak. I tillegg til å være et grønt og miljøvennlig tak, er det også en estetisk skjønnhet da de blomstrer i rødt, hvit og gult. Bladene vil også endre farge gjennom året fra rødt til grønt. Sedum er det latinske navnet på det vi kaller bergknapp, en planteart som evner å holde på mye vann og dermed ikke tørker ut så lett.

Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet