25/06/2021

15 solgt på 15 dager

3D Eksteriør

På Madla Tress er hver dag en glede.

En glede for salgssuksessen som vi opplever og den gode responsen i markedet. En glede for hver og en som har sikret seg sin drømmeleilighet. En glede for at vi allerede nå er i gang med prosessen mot en beslutning om byggestart. En glede fordi det betyr kortere ventetid til ferdigstillelse av prosjektet. Og sist, men ikke minst, en glede fordi vi har lyktes med å skape noe som folk vil ha.

Det er fremdeles mange flotte leiligheter igjen til deg som vil stille deg i rekken av de som har sikret seg et godt hjem for årene som kommer. Madla Tress er en arkitektonisk perle som skiller seg ut i markedet og sørger for at du får noe som ikke alle andre har. Så ikke la denne sjansen gå fra deg. Her er det så mye å glede seg over.

Ta kontakt med meglere. De hjelper deg med alt du lurer på i forbindelse med Madla Tress.

Aktuelt / 18/06/2021

Det er alltid mange tankeprosesser som går når man vurderer å bytte bolig. For å komme med innspill til, og kanskje til og med svare på, noen av de, så presenterer vi 10 gode grunner som er verdt å ta med seg i tankeprosessene. Det er som vi sier: «Alle gode ting er tre, og her får du mer enn det.»
Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet