08/07/2021

Vi er her for deg i sommer!

På Madla Tress er hver dag en glede.

Endelig er det sommer og for mange betyr det ferie og deilige dager med forhåpentligvis mye sol og gode opplevelser. For mange er det også en mulighet til å se nærmere på noen av de store valgene, for sommeren gir tid til å snakke om de. Å kjøpe ny bolig – og flytte – er en av flere ting en prater med familie og venner om. Boligmarkedet i fjor sommer hadde stor aktivitet og det ser virkelig ut som det blir gjentagelse i år: allerede 17 av 39 unike leiligheter er solgt på Madla Tress.

For å sikre dine interesser er våre meglere tilgjengelige for deg gjennom sommeren, slik at du trenger ikke å utsette prosesser for vår del. Når du er klar, er vi parat til å bistå med det du måtte trenge av oss, enten det gjelder en prosjektgjennomgang, reservasjon, kjøp, eller en verdivurdering av din eksisterende bolig. Så ikke la sommerroen hindre deg, bare ta kontakt – vi er her for deg i sommer.

Ta kontakt med meglere. De hjelper deg med alt du lurer på i forbindelse med Madla Tress.

Aktuelt / 25/06/2021

Det er fremdeles mange flotte leiligheter igjen til deg som vil stille deg i rekken av de som har sikret seg et godt hjem for årene som kommer.

Aktuelt / 18/06/2021

Det er alltid mange tankeprosesser som går når man vurderer å bytte bolig. For å komme med innspill til, og kanskje til og med svare på, noen av de, så presenterer vi 10 gode grunner som er verdt å ta med seg i tankeprosessene. Det er som vi sier: «Alle gode ting er tre, og her får du mer enn det.»
Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet