18/06/2021

10 gode grunner for å velge Madla Tress

3D Eksteriør Bygg B

Det er alltid mange tankeprosesser som går når man vurderer å bytte bolig. For å komme med innspill til, og kanskje til og med svare på, noen av de, så presenterer vi 10 gode grunner som er verdt å ta med seg i tankeprosessene. Det er som vi sier: «Alle gode ting er tre, og her får du mer enn det.»

1. Mulighet for å kjøpe fast plass i lukket garasjeanlegg i kjelleren

Beboerne sine parkeringer er private, og adskilt fra butikken sine parkeringsplasser. Her kan bilen din stå helt trygt.


2. Hele prosjektet ferdigstilles samtidig

På Madla Tress slipper du å leve med byggestøy og -støv fordi det skal bygges videre på de neste byggetrinnene. Der mange boligprosjekter har 2 og 3 og 4 byggetrinn, tar vi alt på en gang og inviterer til en fredfull hverdag helt fra start.


3. Beliggenhet på beste Madla

Madla er en av Stavanger mest populære bydeler. I spørreundersøkelsen til Madla Tress, svarer 50 % at de bor i nærområdet – så her er det trivsel, og det viser igjen.


4. Den unike arkitekturen

Der mange boligprosjekter preges av en kubistisk form og rette linjer, byr Madla Tress på en leken arkitektur som bryter med «det vanlige» og gir nye og spennende rom til hverdagen.


5. Faste priser – kun 100 000,- i forskudd, resten betales ved overtakelse

Fordelen med å kjøpe nytt er at du handler til faste priser. Dermed er det ikke snakk om å gå i budrunder, men heller om å være «førstemann til mølla». Et symbolsk beløp i forskudd gir også en større økonomisk frihet og god mulighet til unngå å sitte med to boliger.


6. Coop Extra butikk i første etasje, bare en heistur unna

Hverdagen blir ikke så mye lettere enn det. Med stort utvalg, lave priser og lange åpningstider, har du mange «har vi husket?» som du kan legge fra deg og tenke på andre ting.


7. Mulighet for nydelig utsikt og svært gode solforhold

Den gode utsikten finner du primært i 3. og 4. etasje, og da er utsikten vendt hovedsaklig over Madla og mot Hafrsfjord.


8. Felles selskapslokale og gjestehybel

VIl. du invitere flere enn du får plass til i den nye leiligheten? Da kan du benytte selskapslokalet vi har i 1. etasje. Enkelt, nært og veldig praktisk. Og for å gjøre det enda enklere, – får du overnattingsbesøk, kan du tilby en gjestehybel med eget bad. Som å ha et ekstra soverom.


9. Godt kollektivtilbud, med busstopp like utenfor døren

Med bussen som går jevnlig like utenfor, så har du kort vei til Madla Amfi, hvor en rekke andre bussruter også kjører. Eller om du ta bussen mot byen, så kan du hoppe av på Paradis, et av regionens største kollektivknutepunkter, å velge mellom tog, en rekke bussruter og flybussen.


10. Din egen drømmeleilighet med alt på et plan

Når du trekker fra alt vedlikeholdet en vanlig bolig har med hage som krever klipping, trimming, luking, gjødsling og vanning, og huset som må vaskes og males, takrenner som må renses, mosefjerning på takpanner, osv. så er det grunn til å trives i leilighet. Eller at du slipper trappene du så ofte må gjennom for å komme deg rundt i huset mens du bærer på skittentøy, matvarer, bagasjen etter ferieturen, osv. Du sparer tid og krefter som du kan bruke på kjekkere ting, som familie, venner, turer, lesing, osv. Det høres kanskje ut som en drøm – i så fall blir drømmer virkelighet på Madla Tress.

Kontakt
Kontakt megler for en presentasjon av prosjektet